dam Image

NAGY. MENŐ.

A stílus és a funkció eszményi találkozását megtestesítő, választékos stílusú MINI Clubman egy kifinomult klasszikus, amelyet arra terveztek, hogy a legmagasabb szintű kényelemmel és mindennapi praktikummal ajándékozzon meg téged. A jellegzetes, kétszárnyú hátsó ajtókkal, finom tapintású felületekkel és prémium szintű technológiákkal rendelkező autó formájában a MINI család egy kimagaslóan kulturált taggal bővült. A jól fésült, gondosan elválasztott frizurájú jövevény az autózás egy merőben új szintjével ismertet meg téged.

A TE TÖRTÉNETED.

Egy MINI minden alkalomra. Tágas, praktikus és tele innovatív opciókkal mint Head-Up Display, Parkoló aszisztens és érintőképernyő.

 

 

MODERN KLASSZIKUS.

MINI _ F 54 _ highlights _ MINI _ clubman _ interior _ narrow _ A 0243687

STÍLUSOS. ESZES. ÉS NAGYON SIMULÉKONY.

Első benyomást csak egyszer tudsz kialakítani. A MINI Clubman nem is szalasztja el a lehetőséget: azonnal szorosan magához fűz. A makulátlan belső tér a legfejlettebb fedélzeti technológiákat rafinált kontúrokkal elegyíti – az összképet a vonzóan lakályos atmoszférát teremtő hangulatvilágítás teszi még nívósabbá. Az autó hatalmas, 1250 literes csomagteret – valamint olyan prémium anyagokat kínál, mint a hívogatóan kényelmes üléseket borító, luxus minőségű, selymesen puha Chester bőrkárpit.

dam Image

TÖBB, MINT ESZTÉTIKAI ÍNYENCFOGÁS.

Már pusztán a MINI Clubman farának megpillantása is nagyrabecsülést és őszinte csodálatot vált ki a szemlélőből. Elsőként az atletikus kiállás, a széles vállak, valamint a krómozott kilincsekkel ellátott, jellegzetes kétszárnyú ajtó ejtik rabul a tekintetedet. Ezután a kimagaslóan esztétikus, az ajtókba épített vízszintes hátsó lámpák iránt ébred benned tisztelet – amelyeket a MINI ikonikus dizájnhagyományainak szellemében alakítottak ki.

MINI _ F 54 _ highlights _ MINI _ connected _ narrow _ A 0243762

FŐ A KÉNYELEM.

A MINI olyan technológiákat fejleszt, amelyek eleddig soha nem tapasztalt kényelmet biztosítanak számodra, és amelyek egyszerűen használhatók. Vegyük például az ikonikus, MINI-s környezetbe ágyazott MINI központi műszeregységet a maga a pompás, nagyfelbontású, 8,8 colos érintőképernyőjével. Utóbbi ablakot nyit számodra a fejlett MINI Connected technológiákra és online szolgáltatásokra – így nem csoda, ha minden egyes utazás emlékezetes eseménnyé nemesül. Lehetőséged nyílik vezeték nélküli telefontöltésre is, a MINI Find Mate funkciónak köszönhetően pedig a nélkülözhetetlen tárgyaidat nem fenyegi az elvesztés veszélye.**

Teasers

AZ ÚJ 3 AJTÓS MINI

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT.

AZ ÚJ 3 AJTÓS MINI.

Jobb mint valaha: az ikonikus, 3 ajtós MINI az alacsony súlypont biztosította remek menettulajdonságok, valamint a dinamikus és egyszerre takarékos motorok nyújtotta kiemelkedő vezetési élmény teszi MINIt ellenállhatatlanná. Az autó tele van olyan innovatív technológiákkal, amelyekkel játszi könnyedséggel igazodhatsz el a városban. Mi a magunk részéről tehát készen állunk az élet kihívásaira. Gyere, együtt még könnyebb!

AZ ÚJ 5 AJTÓS MINI

ISMERŐS MÉGIS MÁS.

AZ ÚJ 5 AJTÓS MINI.

Egy eredeti stílusikon – némileg újragondolva, hogy a barátaid társaságában indulhass a város felfedezésére. Az 5 ajtós MINI a márkavédjegynek számító MINI-s attitűdöt több ajtóval, tágasabb fej- és nagyobb lábtérrel elegyíti. Mindemellett jobb kapcsolatokat ápol a külvilággal, mint valaha.

Teasers

Teasers

AZ ÚJ MINI CABRIO

TISZTA ÉLVEZET. #NOFILTER.

AZ ÚJ MINI CABRIO.

Az új MINI Cabrio jóvoltából soha nem fogsz elázni! A beépített MINI Connected rendszer ugyanis folyamatosan figyeli az időjárást és értesítést is küld ha eső közeledne és nyitva hagytad volna a tetőt, annak érdekében, hogy kihozhasd az életből a maximumot. Élvezd a melengető napsütést és simogató szellőt. Érezd jól magad, élvezd a MINI-t.

MINI COUNTRYMAN

A NAGY KALANDOR.

MINI COUNTRYMAN.

Legyen szó akár egy kanyargós partvidéki útról, akár a városi nyüzsgésről, az autó megadja számodra azt a vezetési élményt, amelyre mindig is vágytál. Élvezd hát az újonnan felfedezett szabadságot és annak tudatát, hogy bárhová elmehetsz. Visszatérésed után pedig nagy beleéléssel add elő a sztorijaidat.

MINI ELECTRIC

ELEKTROMOS AUTÓZÁS. MINI MÓDRA.

MINI ELECTRIC.

Miközben a világ többi része az elektromos autózásról próbál meggyőzni, mi téged teszünk az első helyre. Felvillanyozó életstílusra váltottunk. Az elektromosság erejével teremtjük meg a felvillanyozó élményt, a technológia és az érzés tökéletes keverékét.

Teasers

Clubman

VIDD EL EGY KÖRRE. FOGLALJ MAGADNAK TESZTVEZETÉSI IDŐPONTOT MÁR MA.

Itt az ideje, hogy közelebről is megismerkedj a MINI-vel. Készülj fel rá, hogy megváltozik az életed és többé már semmi nem lesz olyan, mint azelőtt. Érzéki örömök, intenzív színek és különleges kalandok várnak a kanyarok után. Imádjuk a várost felfedezni. Tarts velünk! Együtt még élvezetesebb!

Teasers

MINI A KÖZÖSSÉGI HÁLÓN.

KERESS MINKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN.

Nyitott vagy arra, hogy még több kanyart vadássz le a városban, amelyben élsz? Új kalandok után sóvárogsz? Ha igen, egy kis inspirációért pillants rá a MINI közösségimédia-csatornáira.