dam Image

A NAGY KALANDOR.

A masszív, robusztus dizájnnal, valamint négykerék-hajtással felvértezett MINI Countryman egy vérbeli mindenes, amellyel olyan helyekre is eljuthatsz, ahová másmilyen járművek nem merészkedhetnek. Legyen szó akár egy kanyargós partvidéki útról, akár a városi nyüzsgésről, az autó megadja számodra azt a vezetési élményt, amelyre mindig is vágytál. Élvezd hát az újonnan felfedezett szabadságot és annak tudatát, hogy bárhová elmehetsz. Visszatérésed után pedig nagy beleéléssel add elő a sztorijaidat.

A TE TÖRTÉNETED.

A TÖRTÉNETEK OTT KEZDŐDNEK, AHOL AZ ORSZÁGUTAK VÉGET ÉRNEK.

 

UTAZÁSSÁ NEMESÍTETT ÚT.

dam Image

ALL4.

Maradj ura a helyzetnek bármilyen körülmények között. A négykerékmeghajtási rendszer dinamikusan osztja el a hajtóerőt az első és a hátsó tengely között. Az ALL4 összkerékmeghajtás a vezetési stílusodtól, valamint a tapadás mértékétől függően számítja ki, hogy mennyi nyomatékot küldjön az egyes kerekekre. Extrém szituációkban a motor teljes nyomatéka a hátsó tengelyre továbbítódik, hogy még a legnagyobb kutyaszorítóból is képes legyél kikecmeregni.

dam Image

ÖTSZEMÉLYES TÉR.

A legsokoldalúbb MINI mindenütt nagy csodálótábort vonz. A tágas, prémium színvonalú belső térben öt személy fér el, a korábbiaknál is nagyobb lábtérnek köszönhetően még a legmagasabb utasok is kinyújtózhatnak a hátsó ülésen.***

dam Image

CSOMAGTÉRMÉRET.

Ez a csomagtér nem dísznek van. Az alapból 450 literes és 1390 literre bővíthető űrtartalmával az új MINI Countryman a méretes csomagtérnek köszönhetően végtelen lehetőséget nyújt, legyen szó városi kiruccanásokról vagy éppen kalandos vidéki túrákról.

dam Image

KIMAGASLÓ ANYAGMINŐSÉG.

A MINI Countryman prémium minőségű belső terében a legjobb dolgokkal veheted körbe magadat. Dőlj hátra a teljes barkás bőrrel borított, opcionális MINI Yours Lounge ülésekben vagy simíts végig a kezeddel a puha műszerfali felületeken. Ilyen sok lehetőség mellett egyetlen érzék sem marad kielégítetlenül.***

Teasers

AZ ÚJ 3 AJTÓS MINI

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT.

AZ ÚJ 3 AJTÓS MINI.

Jobb mint valaha: az ikonikus, 3 ajtós MINI az alacsony súlypont biztosította remek menettulajdonságok, valamint a dinamikus és egyszerre takarékos motorok nyújtotta kiemelkedő vezetési élmény teszi MINIt ellenállhatatlanná. Az autó tele van olyan innovatív technológiákkal, amelyekkel játszi könnyedséggel igazodhatsz el a városban. Mi a magunk részéről tehát készen állunk az élet kihívásaira. Gyere, együtt még könnyebb!

AZ ÚJ 5 AJTÓS MINI

ISMERŐS MÉGIS MÁS.

AZ ÚJ 5 AJTÓS MINI.

Egy eredeti stílusikon – némileg újragondolva, hogy a barátaid társaságában indulhass a város felfedezésére. Az 5 ajtós MINI a márkavédjegynek számító MINI-s attitűdöt több ajtóval, tágasabb fej- és nagyobb lábtérrel elegyíti. Mindemellett jobb kapcsolatokat ápol a külvilággal, mint valaha.

Teasers

Teasers

AZ ÚJ MINI CABRIO

TISZTA ÉLVEZET. #NOFILTER.

AZ ÚJ MINI CABRIO.

Az új MINI Cabrio jóvoltából soha nem fogsz elázni! A beépített MINI Connected rendszer ugyanis folyamatosan figyeli az időjárást és értesítést is küld ha eső közeledne és nyitva hagytad volna a tetőt, annak érdekében, hogy kihozhasd az életből a maximumot. Élvezd a melengető napsütést és simogató szellőt. Érezd jól magad, élvezd a MINI-t.

MINI CLUBMAN

NAGY. MENŐ.

MINI CLUBMAN.

A jellegzetes, kétszárnyú hátsó ajtókkal, finom tapintású felületekkel és prémium szintű technológiákkal rendelkező autó formájában a MINI család egy kimagaslóan kulturált taggal bővült. A jól fésült, gondosan elválasztott frizurájú jövevény az autózás egy merőben új szintjével ismertet meg téged.


MINI ELECTRIC

ELEKTROMOS AUTÓZÁS. MINI MÓDRA.

MINI ELECTRIC.

Miközben a világ többi része az elektromos autózásról próbál meggyőzni, mi téged teszünk az első helyre. Felvillanyozó életstílusra váltottunk. Az elektromosság erejével teremtjük meg a felvillanyozó élményt, a technológia és az érzés tökéletes keverékét.

dam Image

VIDD EL EGY KÖRRE. FOGLALJ MAGADNAK TESZTVEZETÉSI IDŐPONTOT MÁR MA.

Itt az ideje, hogy közelebről is megismerkedj a MINI-vel. Készülj fel rá, hogy megváltozik az életed és többé már semmi nem lesz olyan, mint azelőtt. Érzéki örömök, intenzív színek és különleges kalandok várnak a kanyarok után. Imádjuk a várost felfedezni. Tarts velünk! Együtt még élvezetesebb!

Teasers

MINI A KÖZÖSSÉGI HÁLÓN.

KERESS MINKET A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN.

Nyitott vagy arra, hogy még több kanyart vadássz le a városban, amelyben élsz? Új kalandok után sóvárogsz? Ha igen, egy kis inspirációért pillants rá a MINI közösségimédia-csatornáira.