MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

Az elektromos mobilitás új hajnala

      

MOST 10 990 000 FT-TÓL

Az új MINI Cooper S E Countryman ALL4, kategóriájának első plug-in hybrid modellje most az intelligens összkerékmeghajtás és a Streptonic automata sebességváltó mellett kalandra készen, a legnépszerűbb felszereltségekkel lehet a tiéd.

    

MINI Electric utcakép

MOST RENDKÍVÜL GAZDAG ALAPFELSZERELTSÉGGEL:

  • Steptronic automata sebességváltó
  • ALL4 intelligens összkerékhajtás
  • 2 zónás digitális légkondicionáló
  • MINI navigációs rendszer
  • Sebességtartó automatika fékező funkcióval
  • Ülésfűtés
  • Tolatóradar

MINI Countryman S E ALL4 - belülről MINI Countryman S E ALL4 - belülről
MINI Countryman S E ALL4 - navigációs rendszer MINI Countryman S E ALL4 - navigációs rendszer
MINI Countryman S E ALL4 MINI Countryman S E ALL4
MINI Countryman Plug-in Hybrid
dam Image

TÖLTÉS & TEREP.

Irány gyorsított tempóban a jövőbe. A MINI Countryman Plug-in Hybrid formájában ez lehetséges. Az autó a kétféle hajtáslánc legjavát nyújtja, terepen és úton egyaránt - és ráadásul már elérhető a márkakereskedéseinkben.

Így lesz kettőből négy

ÍGY LESZ KETTŐBŐL NÉGY.

A MINI intelligens, elektronikus ALL4 összkerékmeghajtási rendszere kimagasló nyomatékot és tapadást biztosít, hogy mindig uralni tudd a helyzetet – bármilyen körülmények között.

Atletikus agilitás

ATLETIKUS AGILITÁS.

Amikor extraadag hajtóerőre van szükséged, a MINI Countryman Plug-in Hybrid késlekedés nélkül, abszolút zökkenőmentesen bocsájtja rendelkezésedre a szükséges nyomatékot az izgalmas agilitás és a elképesztő gyorsulás jegyében.

Intelligens sokoldalúság

INTELLIGENS SOKOLDALÚSÁG.

A MINI emblematikusan jó térkihasználásának köszönhetően a MINI Countryman Plug-in Hybridet is olyan sokoldalúság és tágasság jellemzi, amelynek köszönhetően szinte mindent és mindenkit a fedélzetére vehetsz, amit és akit csak akarsz.

dam Image

AMI PEDIG MINKET HAJT.

Dicső múltunkmak köszönhetően a teljesítmény iránti vágy úgyszólván a génjeinkben van. A MINI mindig is diktálta a tempót – legyen szó az élvonalbeli dizájnról vagy az innovációkról. Miközben pedig folyamatosan arra törekszünk, hogy valami szokatlannal álljunk elő, elköteleztük magunkat az olyan földön járó megoldások kifejlesztése iránt, amelyek csattanós választ adnak a modern élet támasztotta kihívásokra. A jövő elektromos. Csatlakozz és élvezd, mert ez még csak a kezdet.

    

NÉGYEN KETTŐJÜK EREJÉVEL.***

A MINI intelligens ALL4 összkerékmeghajtási rendszere kiemelkedő tapadást biztosít, így mindig a kezedben marad a irányítás – minden körülmények között.
MINI Electric

VOLTBAN MÉRIK, PULZUSSZÁMBAN ÉRZIK.

Voltban mérik, pulzusszámban érzik
MINI Electric Concept

VOLTS & VIBES.

A MINI legintenzívebb formája – egy erőteljes evolúciós lépés, amely a lenyűgöző menetteljesítményeket kombinálja következő generációs technológiával és az összetéveszthetetlen MINI-érzéssel.

Teasers