MINI 3 AJTÓS.

Kezdőár 8.108.000 Ft

   

   

MINI 3 ajtós MINI 3 ajtós

MINI 3 AJTÓS : Hivatalos üzemanyag-fogyasztás (kombinált): 4,9 - 7,1 l/100 km, CO2-kibocsátás (kombinált): 112 - 163 g/km

AZ EREDETI, ÚJRAGONDOLVA.

  

Az eredeti, lázadó ikon, a legendás 3 ajtós MINI már több mint 60 éve néz szembe a megszokással. Dinamikus sziluettje és jellegzetes elliptikus fényszórói vonzzák a tekinteteket, kompakt méretei pedig tökéletes társsá teszik a szűk városi utcákban. Emellett számos innovatív technológiával és praktikus részlettel is felszerelt. Az okos Connected infotainment rendszer a 8,8" méretű érintőképernyővel és az applikációk integrációjával az alapfelszereltség része. Az izgalmas új felszereltségi szintek, színek és személyre szabható opciók segítségével pedig MINI-det igazán saját egyéniségednek megfelelően alakíthatod ki.

   

   

MINI 3 ajtós MINI 3 ajtós

   

MAXIMÁLIS GOKART-ÉRZÉS.

   

A 3 ajtós MINI kis fordulóköre, rövid túlnyúlásai és kompakt felépítése agilis manőverezést tesznek lehetővé a szűk utcákban és az erős forgalomban A 3- és 4-hengeres TWIN Power Turbo motorok azonnali nyomatékot biztosítanak, így késlekedés nélkül nekilendülhetsz. SPORT módban pedig a gyorsulás és a kormányzás még lélegzetelállítóbb. Éld át az alacsony súlypont, a nagy fordulatszám, a gokart-érzés minden előnyét – és élvezd ki teljesen a MINI-t!

   

   

KÜLÖNLEGESSÉGEK

 

 

 

 

VONZÓRA TERVEZVE.A dinamikus vonalak és a letisztult stílus a széles nyomtávval és a rövid túlnyúlásokkal kombinálva feszesen sportos megjelenéssel ruházzák fel a 3 ajtós MINI-t. A jellegzetes fényszórókat tökéletesen egészítik ki az új, vonzó oldalelemek, amelyekben a LED-es irányjelzők is találhatók. Opcionálisan rendelhető külső kilincsek, tanksapka és számos további, piano feketeszínű dizájnelem teszi a 3 ajtós MINI-t még egyedibbé. A képet pedig a könnyűfém keréktárcsák innovatív palettája teszi teljessé.
Teasers

MINI 3 ajtós – JCW tető

FŰSZEREZD MEG MINI-DET!

TALÁLD MEG A TARTOZÉKOKAT AMIKET KERESEL.

MINI 3 ajtós – szürke és fekete – elölnézet

TEDD MÉG OKOSABBÁ A MINI-DET.

MINI CONNECTED.KÖZELEBB VAN, MINT GONDOLNÁD.
Teasers

MINI 3 ajtós – szürke és fekete – elölnézet

MINI PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK.

EGYENESEN A KANYAROKBA.

MINI Financial Services.