mini cooper, mini cooper s, mini cooper sd, mini cooper s, jcw, john cooper works, mini értékesítés, mini eladó, mini budapest, eladó mini budapest, mini budapest motors, budapest motors mini, hibrid mini, plug in hibrid mini, mini phev, elektromos mini, mini 3 ajtós, mini 5 ajtós, mini clubman, mini countryman, mini cabrio, mini szerviz, mini alkatrész

ÜDVÖZLÜNK A MINI BUDAPEST MOTORS-NÁL.

Ha új vagy használt MINIt keresel, esetleg tartozékokkal egészítenéd ki MINIdet vagy szervizidőpontot egyeztetnél akkor a legjobb helyen jársz. Segítünk neked.

MINI márkakereskedés és szerviz.

Hétfő-Péntek
09:00 - 18:00
Szombat
09:00 - 14:00
Vasárnap
Zárva
Munkaszüneti napokon
Zárva

Márkakereskedésünk és szervizünk 2024. június 7-én pénteken, 8:00-12:00 között műszaki okok miatt ügyeleti jelleggel tart nyitva. Délután már a megszokott szolgáltatásokkal várjuk Önöket.

Hétfő-Péntek
07:30 - 17:00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Munkaszüneti napokon
Zárva

Szolgáltatások

  • Új MINI-k
  • MINI márkaszerviz

Kövess bennünket közösségi oldalainkon is:

MELYIK A KEDVENCED?

MINI Cooper S Countryman (F60), MINI Black Line fényszórók

ÚJ AUTÓK.

Új MINIt keresel?

Gyere és nézd modellkínálatunkat. Segítünk a számodra megfelelő MINI kiválasztásában, legyen az egy sportos John Cooper Works,egy környezetbarát Plug-in Hybrid modell, egy városi terepjáró vagy az eredeti három ajtós városi gokart amivel bárhová beparkolsz.

MINI Next /MINI Használt autók

HASZNÁLT AUTÓK.

Vagy fiatalabb használt MINIk érdekelnek?

Fedezd fel a fiatal, használt MINIk előre összeállított kínálatait.

MINI kiegészítők, MINI szerviz

SZERVIZ ÉS KIEGÉSZÍTŐK.

Új kiegészítőkre vagy szervizre van szükséged?

A MINI gondoskodása nem szűnik meg azzal, ahogy kilépsz az autószalonból. Fedezd fel a közeledben lévő MINI kiegészítő- és szervizközpontot.