AKTUALITÁSOK.

all4

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

MOST 10.990.000 FT-TÓL.

Számos extra-felszereltséggel: automata váltó, All4 összkerékmeghajtás, automata klíma, navigáció, ülésfűtés, tolatóradar és tempomat.

ÚJ MINIT KERESEL?

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL

ÚJ MINI AUTÓK.

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL.

Tedd a MINI-t életed részévé, aztán vidd el egy körre. Fedezd fel vele annak a városnak a titkos zugait, amelyben élsz.

Teasers

MINI család, MINI Cooper S (F55) - MINI Cooper S kabrió (F57) - MINI Cooper S (F56) - MINI Cooper S Clubman (F54) - MINI Cooper S Countryman ALL4 (F60)

ÚJ MINI AUTÓK.

FEDEZD FEL A MINI CSALÁD SZÉLES VÁLASZTÉKÁT.

Amikor új MINI vásárlására kerül sor, MINI kereskedésként hozzáértő partnereid vagyunk. Értékesítő csapatunk örömmel ad neked tanácsot és segítséget, amikor az igényeidnek megfelelő típust keresed és azt kívánságod szerint szereli fel. Itt jó helyen jársz akkor is, ha a finanszírozással és lízinggel kapcsolatos kérdéseidre keresel választ. Jöjj el és nézz szét.

Új MINI.

MINI (F57 / F56 / F55 / F54 / F60)

Alkosd meg saját MINIdet.

MINI KONFIGURÁTOR.

Pontos elképzelésed van arról, ahogyan az új MINIdnek ki kell néznie? Hozd létre személyre szabott MINIdet a Konfigurátorban. Rendelkezésedre állunk, ha további tanácsadásra van szükséged.

MINI család, MINI Cooper S (F55) - MINI Cooper S kabrió (F57) - MINI Cooper S (F56) - MINI Cooper S Clubman (F54) - MINI Cooper S Countryman ALL4 (F60)

VÁLASZD KI A MEGFELELŐ AUTÓT.

SEGÍTSÉG VÁLASZTÁSHOZ.

Nem tudod eldönteni, hogy melyik MINIt válaszd? Megkereshetjük, hogy melyik a szükségleteidnek és tetszésednek megfelelő MINI a számodra.

TELEFON
E-mail cím cím
+36 12266363
mini@budapestmotors.hu
Szentendrei út 63.
1033 Budapest