AKTUALITÁSOK.

MINI Cooper

3 ajtós MINI Cooper belépő áron.

VIDD HAZA AKÁR 8.190.000 FT-ÉRT.

Élj a lehetőséggel és lépj be kedvezményes áron a MINI családba. A 3 ajtós MINI Cooperrel most mindössze 8.190.000 Ft-ért tapasztalhatod meg a hamisítatlan gokart-érzést. A kényelmedről olyan opciók gondoskodnak majd a modellben, mint a MINI Navigáció, az első ülések ülésfűtése, valamint a Prémium Csomag automata váltóval és parkolássegítő rendszerrel.

MINI Resolute

MINI RESOLUTE EDITION.

Már 9 705 200 Ft-tól

A MINI Resolute Edition modelljeit gazdag formatervezési örökségünk és büszke versenyzői múltunk inspirálta, amelyek azonnal lenyűgöznek tiszta, autentikus stílusukkal és optimista kisugárzásukkal. Mozgatórugójuk a kíváncsiság, és a városi hangulat által nyújtott inspiráció: arra bíztatva bennünket, hogy másképp gondolkodjunk. A kifinomult teljesítmény és a féktelen gokart-érzés pedig igazi szórakozást garantálnak.

MINI Untamed

MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION.

Már 12 936 800 Ft-tól

A természet által ihletetten megalkotott MINI Countryman Untamed Edition éppen olyan kalandvágyó és merész, mint amilyen te vagy. Az átgondolt műszaki tartalom és a robusztus dizájn együttesen az erő és a fenntarthatóság kifinomult egyensúlyát teremtik meg. Az autentikus és zabolázatlan modell visszavisz a gyökereidhez, megadva számodra annak szabadságát, hogy oda menj, ahová csak akarsz.

MINI Untold

MINI CLUBMAN UNTOLD EDITION.

Már 17 266 700 Ft-tól

A MINI fáradhatatlan, a visszafogottságra és a mesteri kimunkáltságra irányuló törekvéseinek köszönhetően ismételten sikerült csúcsra járatni a kifinomultságot. E kulturált gentleman egyéniségének viszont van egy másik oldala is. Imádja a kontrasztokat és a független stílust, valamint buzog benne a felfedezés vágya. A tradicionális értékek és a túlburjánzó kifinomultság között virtuóz módon egyensúlyozva olyan magabiztosságot sugároz magából, amely még a legélesebb szemű kritikusokat is leveszi a lábáról.

5 ajtós MINI

5 ajtós MINI

Most 9 169 000 Ft-tól

Minden a MINI maximalizálásáról szól. Az utasok és poggyászok számára kínált még több hellyel a megbízható 5 ajtós MINI-ben mindenből még többet élvezhetsz. Az agilis teljesítmény és kezelhetőség, ami a MINI védjegye, természetesen megmaradt. Alacsony súlypontja és kompakt méretei tökéletessé teszik a keskeny utcák és szűk parkolóhelyek legyőzésére. Az egyedivé tételére szolgáló opciókkal pedig igazán sajátoddá teheted. Egy egyéniség a maximális vezetési élvezet jegyében. Minden, amit imádsz a MINI-ben, és még sokkal több.

MINI Cabrio

MINI Cabrio

Most 10 277 000 FT-tól

A MINI Cabrio kifinomult, szabad szelleme a nyitott tetejű, szűretlen vezetési élmény esszenciája. Éld át egy kabrió élményét, amely kiemelkedő agilitást és technológiát kínál! A négy fő számára kényelmes ülések és a 3-az-1-ben elektromos mozgatású vászontető mindig a következő szellős kalandra hívogatnak. A TWIN Power Turbo motor pedig, amely 7 másodperc alatt gyorsít 100 km/órára, készen áll minden pillanat élvezetére.

MINI phev MINI phev

NEM CSAK VÁROSI LEGENDA.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HIBRID MOST 15 335 000 FORINTÉRT.

A MINI Navigációs rendszerrel, Parkolássegítő rendszerrel, LED-es fényszórókkal és további extrákkal felszerelt MINI Countryman SE ALL4
15 335 000 forintért érhető el. A részletekért érdeklődj márkakereskedésünkben!

ÚJ MINIT KERESEL?

MINI Family

ÚJ MINI AUTÓK.

FEDEZD FEL A VÁROS MINDEN SZEGLETÉT A MEGÚJULT MINI CSALÁDDAL.

Tedd a MINI-t életed részévé, aztán vidd el egy körre. Fedezd fel vele annak a városnak a titkos zugait, amelyben élsz.

Teasers

MINI Most MINI Most

Új MINI modellek a készlet erejéig most jelentős kedvezménnyel.

MINI MOST!

Kedvező árú, rövid időn belül ávehető, stílusos MINI modellek között villámgyorsan megtalálhatod álmaid MINI-jét. Kibővített listánkban pedig mostantól a MINI Most készletautók mellett elkülönítve találod meg az igazolt eredetű használt MINI-ket is, így a választás még egyszerűbb, mint valaha.

Új MINI.

MINI (F57 / F56 / F55 / F54 / F60)

Alkosd meg saját MINIdet.

MINI KONFIGURÁTOR.

Pontos elképzelésed van arról, ahogyan az új MINIdnek ki kell néznie? Hozd létre személyre szabott MINIdet a Konfigurátorban. Rendelkezésedre állunk, ha további tanácsadásra van szükséged.

MINI család, MINI Cooper S (F55) - MINI Cooper S kabrió (F57) - MINI Cooper S (F56) - MINI Cooper S Clubman (F54) - MINI Cooper S Countryman ALL4 (F60)

VÁLASZD KI A MEGFELELŐ AUTÓT.

SEGÍTSÉG VÁLASZTÁSHOZ.

Nem tudod eldönteni, hogy melyik MINIt válaszd? Megkereshetjük, hogy melyik a szükségleteidnek és tetszésednek megfelelő MINI a számodra.

TELEFON
E-mail cím cím
+36 12266363
mini@budapestmotors.hu
Szentendrei út 63.
1033 Budapest